Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λίντα Εβαντζελίστα - Εμφανίστηκε ξανά στο Met Gala οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη πλαστική

Λίντα Εβαντζελίστα – Εμφανίστηκε ξανά στο Met Gala οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη πλαστική

H πρώτη της εμφάνιση στην εκδήλωση της μόδας μετά από σχεδόν μια δεκαετία, αφού η αισθητική επέμβαση την άφησε «μόνιμα παραμορφωμένη» όπως έχει η ίδια δηλώσει.

Η Λίντα Εβαντζελίστα εντυπωσίασε με ένα ολόλευκο outfit ενώ παρευρέθηκε στο γεμάτο αστέρια Met Gala 2024 στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Το 58χρονο supermodel φόρεσε ένα σετ από την Khaite που περιλάμβανε ένα αμάνικο λευκό τοπ με βαριά ντραπέ μαζί με μια ασορτί λευκή φούστα με χοντρές πιέτες κατά την άφιξή της στο φιλανθρωπικό γκαλά του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης.

Τελευταία φορά στο Met Gala το 2015

Κατά τη διάρκεια του χρόνου της μακριά από την fashion extravaganza, η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε εντυπωσιακά το 2021 ότι είχε μείνει «μόνιμα παραμορφωμένη» μετά από σπάνια παρενέργεια σε αισθητική επέμβαση.

Η τελευταία φορά που την είδαμε στο Met Gala ήταν το 2015.

Ωστόσο, η γεννημένη στον Καναδά Λίντα εμφανίστηκε να επιστρέφει στα καλύτερά της (γνήσιο supermodel) το βράδυ της Δευτέρας, φορώντας λευκά γάντια που κάλυπταν τους δικέφαλους της και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκά, δικτυωτά πέδιλα.

Η Λίντα είχε τη γνωστή, αλά γκαρσόν σκούρα καστανή κουπ της στα μαλλιά, ενώ πρόσθεσε μια πινελιά χρώματος με κρεμαστά πράσινα σκουλαρίκια της σχεδιάστριας Ana Khouri. Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό, με ελάχιστο μακιγιάζ και ροζ κραγιόν.

«Είναι τόσο ονειρικό και ανάλαφρο – είναι ελαφρύ σαν σύννεφο», δήλωσε η Λίντα στη Vogue για το ντύσιμό της. «Νιώθω τόσο άνετα με αυτό και είμαι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά ευτυχισμένη»

Δείτε την εμφάνιση της Λίντα στο Met Gala 2024

Η λευκή εικόνα της σήμερα και η κόκκινη το 2015

«Είναι τόσο ονειρικό και ανάλαφρο – είναι ελαφρύ σαν σύννεφο», δήλωσε η Λίντα στη Vogue για το ντύσιμό της. «Νιώθω τόσο άνετα με αυτό και είμαι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά ευτυχισμένη».

Η εμφάνιση της Λίντα στη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας ήταν η πρώτη της μετά από σχεδόν μια δεκαετία. Τελευταία φορά συμμετείχε στο Met Gala το 2015, το οποίο είχε θέμα «Κίνα: Μέσα από τον καθρέφτη».

Η Λίντα τότε φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα Moschino με έναν μεγάλο μαύρο φιόγκο σαν μια αναφορά στο θέμα του γκαλά του 2015.

H Λίντα και ο 16χρονος γιος της, Αγκουστίν 

Ο Κήπος του Χρόνου

Φέτος η εκδήλωση έχει τίτλο Sleeping Beauties: Reawakening Fashion ενώ ο ενδυματολογικός κώδικας είναι «Ο Κήπος του Χρόνου».

Οι Jennifer Lopez, Zendaya, Bad Bunny και Chris Hemsworth ήταν οι φετινές συμπρόεδροι. Στην επιτροπή συμμετέχει επίσης η Anna Wintour της Vogue, η οποία ήταν και πάλι οικοδέσποινα.

Επίτιμοι πρόεδροι της βραδιάς είναι ο δημιουργικός διευθυντής της Loewe, Jonathan Anderson, και ο διευθύνων σύμβουλος του TikTok, Shou Zi Chew.

«Οι φετινοί συμπρόεδροι αντικατοπτρίζουν μια ποικιλία από επιτεύγματα καριέρας και όλοι έχουν ξεχωριστή ιστορία στυλ με το Met Gala», έγραψε η Vogue.

*Με στοιχεία από dailymail.co.uk

Sports in

Σε «Βικελίδης» και Νέα Φιλαδέλφεια κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη που θα τον στέψει πρωταθλητή, ενώ η ΑΕΚ θέλει τη νίκη κόντρα στη Λαμία και «δώρο» από τον Άρη για να πανηγυρίσει εκείνη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024