Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίντα Εβαντζελίστα: Δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια της μαστεκτομής της

Λίντα Εβαντζελίστα: Δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια της μαστεκτομής της

Η φωτογράφιση του supermodel.

Η Λίντα Εβαντζελίστα όταν αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε δύο φορές με καρκίνο τα τελευταία πέντε χρόνια, χαρακτήρισε τον εαυτό της «επιζώσα σε αναμονή». Μίλησε για τα «φρικτά» φάρμακα που πρέπει να παίρνει για να καταστείλει τις ορμόνες της, αλλά και την μαστεκτομή που υποβλήθηκε.

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2018, όταν το supermodel μετά από μια μαστογραφία ρουτίνας, εντόπισε την ασθένεια. Ενώ υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, οι γιατροί στη συνέχεια ανακάλυψαν καρκίνο στον θωρακικό της μυ πέρυσι. Χρειάστηκε και πάλι χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία, ενώ την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να παίρνει φάρμακα για πέντε χρόνια.

«Σκάψτε τρύπα στο στήθος μου» είπε τότε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωση, υπογραμμίζοντας πως δεν την ενδιαφέρει η ομορφιά, αλλά να μην πεθάνει από τη νόσο.

Σήμερα την βλέπουμε να ποζάρει στον φακό της φωτογράφου Κας Μπερντ και να μάς δείχνει τα σημάδια της μαστεκτομής της. H 58χρονη πόζαρε τόπλες στον φακό φορώντας ένα τζιν μπουφάν, σε μια φωτογράφιση που μάς θύμισε την εποχή που το διάσημο μοντέλο ήταν στο απόγειο της καριέρας του.

H Λίντα Εβαντζελίστα ένιωσε κάτι στο στήθος της και οι γιατροί την ενημέρωσαν πως ο καρκίνος είχε επιστρέψει.

Δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια

Η ίδια έχει συνειδητοποιήσει πως το μέλλον είναι αβέβαιο και νιώθει ευγνώμων για κάθε στιγμή της ζωής της. «Ξέρω ότι βρίσκομαι με το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι σε εορταστική διάθεση» είπε πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της για το περιοδικό WSJ.

«Έχω ξεπεράσει κάποια φρικτά προβλήματα υγείας. Βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου είμαι τόσο χαρούμενη, γιορτάζοντας το βιβλίο μου, τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι ζωντανή. Ο,τιδήποτε έρχεται τώρα, είναι μπόνους».

Η φωτογραφία της Εβαντζελίστα από τη μαστογραφία

Η Λίντα Εβαντζελίστα καλεί γυναίκες και άνδρες να βαδίσουν στα χνάρια της και κάνουν τις προληπτικές τους εξετάσεις για την ανίχνευση οποιουδήποτε είδους καρκίνου. Για το λόγο αυτό πρόσφατα προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση στο Instagram.

Το άλλοτε supermodel ανέβασε τον εαυτό του από την ώρα που κάνει μαστογραφία.

«Ζητώ από όλους να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο ανίχνευσης καρκίνου που είναι κατάλληλο για εσάς. Η πρόωρη πρόληψη καρκίνου ή προ καρκίνου μπορεί να βοηθήσει να σωθούν ζωές» έγραψε.

Τα «φρικτά» φάρμακα που παίρνει

Καλεσμένη στην εκπομπή «The View» την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Εβαντζελίστα έδωσε μια ειλικρινή ενημέρωση για την υγεία της και αποκάλυψε ότι μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις πίστευε ότι θα μπορούσε να «αντιμετωπίσει τα πάντα», μέχρι που υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. «Παίρνω φανταστικά φάρμακα εδώ και πέντε χρόνια, σε κάνουν να αισθάνεσαι τόσο καλά», είπε ειρωνικά. «Είναι απαίσια… τα ορμονικά κατασταλτικά, σε κάνουν να αισθάνεσαι γέρος».

Η παρουσιάστρια τη ρώτησε: «Υποθέτω ότι αφού είσαι πολύ άρρωστη, εκτιμάς ακόμα περισσότερο τη ζωή, έχω δίκιο;», στο οποίο το πρώην σούπερ μόντελ απάντησε: «Σωστά. Έχω κάνει τόσες πολλές επεμβάσεις και νόμιζα ότι μπορούσα να αντιμετωπίσω τα πάντα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χημειοθεραπεία που σε βάζει σε…». Στην ερώτηση αν «καλωσορίζει» τις ουλές της, είπε: «Ω, είμαι εντάξει με τις ουλές. Νομίζω ότι οι ουλές είναι «τρόπαια», είμαι καλά με τις ουλές».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024