Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λίντα Εβαντζελίστα: Η φωτογραφία της από τη μαστογραφία όταν διαγνώστηκε με καρκίνο

Λίντα Εβαντζελίστα: Η φωτογραφία της από τη μαστογραφία όταν διαγνώστηκε με καρκίνο

Η ίδια έχει διαγνωστεί 2 φορές με καρκίνο του μαστού.

Η Λίντα Εβαντζελίστα καλεί γυναίκες και άνδρες να βαδίσουν στα χνάρια της και κάνουν τις προληπτικές τους εξετάσεις για την ανίχνευση οποιουδήποτε είδους καρκίνου. Για το λόγο αυτό προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής (8/12).

Το άλλοτε supermodel ανέβασε στο Instagram, τον εαυτό του από την ώρα που κάνει μαστογραφία.

«Ζητώ από όλους να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο ανίχνευσης καρκίνου που είναι κατάλληλο για εσάς. Η πρόωρη πρόληψη καρκίνου ή προ καρκίνου μπορεί να βοηθήσει να σωθούν ζωές» έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της

Διαγνώστηκε δύο φορές με καρκίνο

Το μοντέλο διαγνώστηκε δύο φορές τα τελευταία πέντε χρόνια με καρκίνο του μαστού.

Το supermodel των 90s είχε μιλήσει στο WSJ. Magazine όπου και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του φθινοπωρινού τεύχους. Μεταξύ άλλων, η 58χρονη Λίντα δήλωσε στη συνέντευξή της ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2018.

«Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου» είπε στο περιοδικό. «Τα περιθώρια δεν ήταν καλά και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην χρειαστεί να το αντιμετωπίσω, επέλεξα μια αμφίπλευρη μαστεκτομή. Σκέφτομαι ότι ήμουν καλή και έτοιμη για τη ζωή. Ο καρκίνος του μαστού δεν πρόκειται να με σκοτώσει».

Παρόλα αυτά, ο καρκίνος δεν την εγκατέλειψε καθώς επέστρεψε τον Ιούλιο του 2022, όταν ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της.

«Σκάψε μια τρύπα στο στήθος μου» είχε πει στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωσή της. «Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να το σκάψεις. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσεις. Με καταλαβαίνεις; Δεν θα πεθαίνω από αυτό».

Τα «φρικτά» φάρμακα που παίρνει

Καλεσμένη στην εκπομπή «The View», η Εβαντζελίστα έδωσε μια ειλικρινή ενημέρωση για την υγεία της και αποκάλυψε ότι μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις πίστευε ότι θα μπορούσε να «αντιμετωπίσει τα πάντα», μέχρι που υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. «Παίρνω φανταστικά φάρμακα εδώ και πέντε χρόνια, σε κάνουν να αισθάνεσαι τόσο καλά», είπε ειρωνικά. «Είναι απαίσια… τα ορμονικά κατασταλτικά, σε κάνουν να αισθάνεσαι γέρος».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024