TikToker εγκλωβίστηκε στο Tesla της με 46 βαθμούς εξαιτίας ενημέρωσης λογισμικού
«Έχω φρικάρει ελαφρώς, ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας. Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες ή τα παράθυρα»
Viral έχει γίνει στο TikTok μία χρήστης με το όνομα Brianna Janel για τον πιο απίθανο λόγο…
Η νεαρή ισχυρίζεται ότι κλειδώθηκε στο Tesla της, ενώ το αυτοκίνητο έκανε ενημέρωση λογισμικού. Και σα να μην έφτανε αυτό «ψήθηκε από τη ζέστη».
Όπως αναφέρει η ίδια σε μια σειρά βίντεο, η ενημέρωση λογισμικού θα διαρκούσε 24 λεπτά, σύμφωνα με ένα μήνυμα που εμφανιζόταν στην εσωτερική οθόνη του οχήματος. Ωστόσο, εκείνη παρέμεινε εγκλωβισμένη στο όχημά της για περισσότερη ώρα.
«Όταν το αυτοκίνητό σας πραγματοποιεί ενημέρωση λογισμικού, θα εγκλωβιστείτε αν παραμείνετε μέσα», λέει η Janel στο πρώτο της βίντεο, το οποίο μετρά περισσότερες από 18,3 εκατομμύρια προβολές.
Και προσθέτει: «Εγώ το έκανα αυτό και τώρα είμαι κολλημένη στο αυτοκίνητό μου κυριολεκτικά στάζοντας ιδρώτα αφού έχει 39 βαθμούς Κελσίου. Έχω φρικάρει ελαφρώς, ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας. Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες ή τα παράθυρα. Οπότε ναι. Θα μείνω κολλημένη στο αυτοκίνητό μου μέχρι νεωτέρας».
Χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας κατέκλησαν την ανάρτηση με σχόλια, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται γιατί η νεαρή δεν χρησιμοποίησε το χειροκίνητο σύστημα απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης, ενώ άλλοι στράφηκαν εναντίον της Tesla κάνοντας λόγο για «τεράστιο ζήτημα ασφάλειας».
@brianna__janel Note to self don’t update your car when you’re in it. #teslatok #tesla ♬ original sound – brianna | 2025 BRIDE
Η ενημέρωση κράτησε 40 λεπτά
Σε άλλο βίντεο, η Janel εξηγεί ότι είχε το Tesla της για περίπου έξι χρόνια, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισε να ενημερώσει το λογισμικό στο αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν μέσα.
Μέχρι το πρώτο 30λεπτο, αποφάσισε να «περιμένει» επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στο όχημα, αν και θα το έκανε αν αισθανόταν ότι πραγματικά κινδύνευε η υγεία της.
«Κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητό μου. Κοιτάξτε, ιδρώνω. Κυριολεκτικά στάζω ιδρώτα. Μπορείτε να το δείτε στο πρόσωπό μου», λέει και συμπληρώνει: «Εγκλωβίστηκα στο αυτοκίνητό μου, καθώς η ενημέρωση λογισμικού κράτησε 40 λεπτά, και το εσωτερικό έχει 46 βαθμούς».
Παρά το περιστατικό, η ίδια τονίζει ότι εξακολουθεί να αγαπάει το αυτοκίνητό της.
@brianna__janel Replying to @mm I’M FREE. Thank you for your concerns. Some of you were telling me there was a way I could’ve gotten out but I was afraid to mess up my car. Thats why i said i was stuck lol #tesla #teslatok ♬ original sound – brianna | 2025 BRIDE
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)






























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442