Πύρρος Δήμας: Ο λόγος που η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της στα social media – Το επίθετο που επέλεξε
Η κόρη του Ολυμπιονίκη εμφανίζεται πλέον ως Μαρία Σδούγκου -το επώνυμο της μητέρας της που έχει πεθάνει- στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και όχι ως Μαρία Δήμα
Έντονα σχολιάστηκε η απόφαση της κόρης του Πύρρου Δήμα, Μαρίας, να αλλάξει το επίθετό της στα social media, γεγονός που προσκάλεσε ερωτηματικά για τη σχέση της με τον Ολυμπιονίκη πατέρα της.
Συγκεκριμένα, η Μαρία Δήμα εμφανίζεται πλέον στα social media ως «Μαρία Σδούγκου», χρησιμοποιώντας το επίθετο της μητέρας της η οποία έφυγε από την ζωή το 2018 νικημένη από τον καρκίνο.

Το όνομα της Μαρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τι πραγματικά συνέβη
Αν και υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα που ισχυρίστηκαν ότι η αλλαγή ονόματος έγινε λόγω της τριβής στη σχέση πατέρα και κόρης, ρεπορτάζ σε εκπομπή του ΣΚΑΙ διέψευσε τους ισχυρισμούς και τα διάφορα σενάρια, καθώς οι περισσότεροι ερμήνευσαν την εν λόγω κίνηση ως αντίδραση στη νέα σχέση του πατέρα της με την Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκαν και εντός ολίγων ημερών αναμένουν τον ερχομό της κόρης τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λοιπιόν, η Μαρία η οποία διαμένει στις ΗΠΑ και που ασχολείται επίσης με την άρση βαρών, επέλεξε να αλλάξει το επώνυμό της, για να μην φέρει το «βαρύ» επίθετο του πατέρα της, ώστε να αποφευχθεί η σύγκριση μαζί του. Αυτό γιατί η Μαρία επιθυμεί να χαράξει τη δική της ανεξάρτητη πορεία στο άθλημα.
Πάντως, η σχέση πατέρα και κόρης είναι μια χαρά και δεν φαίνεται να έχει δημιουργηθεί καμία ρήξη.
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)


























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442