Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίση στη σχέση του Πύρρου Δήμα με την κόρη του; Άλλαξε το επίθετό της στα social media

Κρίση στη σχέση του Πύρρου Δήμα με την κόρη του; Άλλαξε το επίθετό της στα social media

Η κόρη του Πύρρου Δήμα αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της στα social media και να χρησιμοποιεί αυτό της αείμνηστης μητέρας της.

Είναι εδώ και λίγες ώρες που η κόρη του Πύρρου Δήμα αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της στα sociam media, αφαιρώντας το «Δήμα» και προσθέτοντας το επίθετο της μητέρας της «Σδούγκου».

Η κίνηση της κόρης του Πύρρου Δήμα πυροδοτεί εκ νέου τις φήμες πως η σχέση του Ολυμπιονίκη με τα παιδιά του είναι τεταμένες.

Η αλλαγή αυτή στο facebook φαίνεται να δημιουργεί ερωτήματα για τις σχέσεις πατέρα και κόρης και μάλιστα λίγο καιρό πριν ο Πύρρος Δήμας υποδεχτεί το πέμπτο του παιδί από την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Το προφίλ της Μαρίας Δήμα μετά την αλλαγή στο facebook

Το προφίλ της Μαρίας Δήμα μετά την αλλαγή στο facebook

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2018 η σύζυγος του Πύρρου Δήμα, Αναστασία Σδούγκου, έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Οι δυο τους μετρούσαν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ είχαν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια δίπλα στα τέσσερα παιδιά τους.

«Η Αναστασία έπαιξε σε όλα τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Θεωρώ ότι μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά… Πολλά μου χάρισε», είχε δηλώσει ο Πύρρος Δήμας το 2021 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μετά τον θάνατο της Αναστασίας ο πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών, «λύγισε» σε αρκετές συνεντεύξεις του, όταν μιλούσε ανοιχτά για την γυναίκα με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

«Ζορίστηκα πολύ να γράψω στο βιβλίο μου για την Αναστασία. Ιδιαίτερα το 2017 που έχασα τον πατέρα μου και το 2018 που έχασα την Αναστασία, ήταν το πιο δύσκολο. Η γυναίκα αυτή δεν ήταν μόνο άγγελος, ήταν τα πάντα όλα. Ήταν πάνω από τα παιδιά, αλλά και όλη της η οικογένεια ήταν από πάνω της», είχε δηλώσει ο Πύρρος Δήμας καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Όταν ο Πύρρος Δήμας μίλησε στα παιδιά του για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο One μίλησε για τον γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα αλλά και για την πρώτη αντίδραση των παιδιών του όταν γνώρισαν την αθλήτρια ως νέα σύντροφο του μπαμπά τους.

«Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δεν μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου», είχε αναφέρει ο Πύρρος Δήμας.

Το φύλο του μωρού που περιμένει

«Περιμένουμε κοριτσάκι, η κοράκλα μου. Θα έπαιρνα άδεια λεωφορείου αλλά τα μεγάλα έφυγαν, οπότε… Εγώ έκανα το χρέος προς την πατρίδα! Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής», είπε αρχικά για τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμας.

H αντίδραση των παιδιών για τη νέα του σύζυγο

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης και με αφορμή τον γάμο του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Από το λίγο που γνώριζα την Αναστασία, να μου επιτραπεί να πω πως είναι ευτυχισμένη που σε βλέπει ξανά ευτυχισμένο. Πραγματικά δεν ξέρω στο μυαλό σου πώς το έχεις, αλλά έναν άνθρωπο που τον αγαπάς και είναι τόσο νέος, θέλεις να συνεχίσει τη ζωή του, να είναι καλά», ανέφερε ο παρουσιαστής του ANT1.

«Όταν ξεκινήσανε οι πρωινές εκπομπές και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου, εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του.

Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία», απάντησε ο Πύρρος Δήμας στο The 2Night Show.

Τις τελευταίες ώρες αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην απόφαση της κόρης του Μαρίας να αλλάξει το επώνυμό της στα social media, καθώς η κίνηση αυτή φουντώνει τις φήμες για κρίση στη σχέση με τον πατέρα της και μάλιστα λίγους μήνες μετά τον γάμο του με τη Νατάσα Σκαφίδα.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή κοπέλα ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τις σπουδές της, ενώ τα υπόλοιπα αδέλφια της διατηρούν λογαριασμούς στα social media με το επίθετο «Δήμα».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024