Ολυμπιακός: Οστικό οίδημα ο Πετρούσεφ, θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σέρβος φόργουορντ έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα – Θα επανεκτιμηθεί αύριο (22/3) η κατάσταση του.
Άτυχος στάθηκε ο Φίλιπ Πετρούσεφ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική της Euroleague, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο Σέρβος τραυματίστηκε στο γόνατο και χρειάστηκε να μεταβεί στο «Ιατρικό» για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής φόργουορντ έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα.
Η κατάστασή του επανεκτιμηθεί αύριο και θα γίνει γνωστός ο χρόνος απουσίας του από τις προπονήσεις της πειραϊκής ομάδας.
Ο Πετρούσεφ απέναντι στην Βιλερμπάν πρόλαβε να αγωνιστεί για 07:26 λεπτά, έχοντας 8 πόντους, με 3/3 δίποντα και 2/2 βολές, ενώ επίσης είχε 1 κλέψιμο και 9 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Αύριο (Παρασκευή, 22/3) η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και θα γίνει γνωστό το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς.
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442