Πρόβλημα για τον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε ο Πετρούσεφ
Ο Σέρβος φόργουορντ χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Βιλερμπάν και πήγε κατευθείαν για μαγνητική.
Αγωνία για τον Φιλίπ Πετρούσεφ που χτύπησε στο ματς του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν και έφυγε κατευθείαν στο ημίχρονο για το «Ιατρικό» για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία!
Ο Σέρβος άσος χτύπησε στο δεξί γόνατο στο πρώτο ημίχρονο όπου μάλιστα είχε πολύ καλή παρουσία με 8 πόντους σε 7,5 λεπτά συμμετοχής.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως για να αποφασιστεί να φύγει απευθείας από τον αγώνα στο ημίχρονο για να πάει άμεσα για μαγνητική στο νοσοκομείο υπάρχουν ενδείξεις και φόβοι για τον τραυματισμό του Σέρβου σέντερ.
Και όλα αυτά σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία της Ευρωλίγκας παίζοντας «τελικούς» για το πλεονέκτημα ή την 6αδα με τον Μπαρτζώκα να μην θέλει να σκέφτεται πως θα δει άλλη μια ατυχία σε μια χρονιά που πραγματικά ακόμη δεν έχει καταφέρει να παίξει με όλο το ρόστερ!
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
- Έσε στο «in» μετά τη νίκη επί της Ρακόφ: «Ήταν ένα καλό τεστ» (vid)
- Ο ‘Αρης στην Πτολεμαΐδα για προετοιμασία (pics)
- Ο Κολιτσόπουλος πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U20!
- Ολυμπιακός: Παραμένει ερυθρόλευκος ο Τζόσεφ, εξελίξεις με Παπανικολάου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442