Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η 12άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν

Η 12άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν

Οι επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με την Βιλερμπάν.

Όπως και στην Κωσταντινούπολη κόντρα στην Αναντολού Εφές έτσι και απόψε στην αναμέτρηση απέναντι Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague οι Μιχάλης Λούντζης και Ναζ Μήτρου Λονγκ είναι οι δυο παίκτες που έμειναν εκτός δωδεκάδας για τον Ολυμπιακό.

Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τους Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Σακίλ ΜακΚίσικ, Ίγκνας Μπραζντέικις, Κώστα Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μουστάφα Φαλ, Μόουζες Ράιτ.

Eκτός παραμένει φυσικά και ο τραυματίας εδώ και καιρό Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και οι νεαροί Τανούλης, Αμπόσι και Ροζακέας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα αρχής γενομένης απέναντι στη Βιλερμπάν, γνωρίζοντας πως έχουν δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά το ματς με τους Γάλλους ακολουθεί η Παρτιζάν στο Βελιγράδι (28/3), ο Ερυθρός Αστέρας στο Βελιγράδι (4/4) και η Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ (12/4).

Η ομάδα του Πιερίκ Πουπέ στην περιφέρεια βασίζεται στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Πάρις Λι και στον 36χρονο Γάλλο διεθνή Νάντο ντε Κολό. Ο Τιμοτέ Λουβαβού-Καμπαρό αποτελεί την επιθετική «αιχμή» της Βιλερμπάν, ενώ άξιος συμπαραστάτης του είναι ο Ντεσόν Τόμας. Πάντα επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι φόργουορντ Έντουιν Τζάκσον κααύρι ο Αμερικανός Ντέιβιντ Λάιτι. Στο «5», ο Γάλλος διεθνής Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού θα βρει απέναντί του τον Γιουσούφα Φαλ, ο οποίος έχει 8,7 πόντους και 6,5 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα. Μαζί με τον Ράιτ Μόουζες θα πρέπει να σταματήσουν εκτός από τον Γιουσούφα Φαλ, και τον Σενεγαλέζο σέντερ της Βιλερμπάν Εμπαγιέ Εντιαγέ, αλλά και τον έμπειρο Γάλλο σέντερ Ζοφρί Λοβέρν.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ρόμπερτ Λότερμοζερ (Γερμανία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024