Την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να συζητήσουν πολλά ζητήματα, με βασικό άξονα τον Αρη, είχαν ο Νίκος Γκάλης και ο Βασίλης Τολιόπουλος.
Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και ο διεθνής γκαρντ βρέθηκαν από κοντά, μετά από κολακευτικά λόγια που εξέφρασε ο πρώτος για τον δεύτερο παρακολουθώντας φετινή, εντός έδρας, ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Αρη για το EuroCup και τον Τολιόπουλο να αισθάνεται δέος για την αναφορά του Γκάλη προς το πρόσωπό του.
Η εκ του σύνεγγυς επαφή των δύο ανδρών έγινε στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Γκάλη να εκφράζει, μεταξύ άλλων, ευχές στον Βασίλη Τολιόπουλο για επιτυχίες με τον Αρη και την εθνική ομάδα, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Υπέγραψε, επιπλέον, για τον 28χρονο διεθνή γκαρντ συλλεκτική φανέλα του.
Τα δεδομένα για το πότε είναι εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρ που αναβλήθηκε και τι ισχύει με τον κανονισμό σχετικά με το ποιοι παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όταν το ματς γίνει.
Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας εκατοντάδες αφίσες Ομπράντοβιτς προσήλθαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο γήπεδο για το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα.