Λέικερς – Μπακς 123-122: Ράσελ, ο λυτρωτής
Ματσάρα στο Λος Άντζελες, με τους Λέικερς να επικρατούν με σκορ 123-122 των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Σε ένα απίστευτο ματς που «έσπασε» καρδιές, οι Λος Άντζελες Λέικερς επιβλήθηκαν των Μιλγουόκι Μπακς με σκορ 123-122!
Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάλεψε να πάρει το παιχνίδι στο φινάλε, όμως δεν τα κατάφερε, σε ένα παιχνίδι που θύμισε… play off.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα από την Καλιφόρνια ανέβασε το ρεκόρ της στο 35-30, ενώ από την άλλη πλευρά τα «ελάφια» έπεσαν στο 41-23.
Εξαιρετικός άλλη μια φορά ο Γιάννης
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το όγδοο triple-double φέτος με 34 πόντους, 14 ριμπάουντ και 12 ασίστ, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Λίλαρντ, ο οποίος σημείωσε 28 πόντους και μοίρασε 12 ασίστ. Αλλά όλα αυτά δεν έφταναν.
Απέναντί τους οι Μπακς βρήκαν έναν ασταμάτητο Ράσελ, ο οποίος με 44 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ έδωσε τη νίκη στους Λέικερς. Ο Ντέιβις από την πλευρά του πέτυχε 22 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ.
Τα δωδεκάλεπτα: 27-30, 67-63, 96-90, 123-122
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Ολυμπιακός – Ηλυσιακός 3-0 σετ: Άνετη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»
- ΑΕΚ – Μαρούσι 83-74: Έβγαλε χαρακτήρα και «καθάρισε» η Ένωση
- Ροντινέι: «Γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η μέρα της Θύρας 7 για τον Ολυμπιακό – Να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»
- Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 2-0: Γλυκόπικρη νίκη μετά από δυο μήνες, με… υπογραφή Μπαρτόλο
- LIVE: Κηφισιά – Ατρόμητος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442