Ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι, το οποίο μπορεί να κυκλοφόρησε το 2006 για χάρη της σειράς «Της αγάπης μαχαιριά», ωστόσο «έσπασε» το σύνορα της τηλεόρασης και έφτασε να είναι γνωστό έως και σήμερα 18 χρόνια μετά.
Φυσικά και αυτό το τραγούδι, που τραγούδησε ο Κώστας Καραφώτης, φέρει την υπογραφή του Χρήστου Παπαδόπουλου, ο οποίος έγραψε τη μουσική, σε συνεργασία με την Πόπη Πασβάντη που έγραψε τους στίχους.
Απόψε το ακούσαμε σε μια ξεχωριστή ερμηνεία στο «Σπίτι με το MEGA» με τον Χρήστο Παπαδόπουλο ερμηνεύει το τραγούδι μαζί με την ταλαντούχα Μαρία Ιακώβου.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας