Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στη Βουδαπέστη και προηγείται στο ημίχρονο 1-0 της Φερεντσβάρος.
Το γκολ που πέτυχε ο Ελ Κααμπί με πέναλτι, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, δίνει το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα και θα πρέπει να σημειωθεί πως οπ Ολυμπιακός είχε πολλές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ στο πρώτο 45λέπτο.
Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν το γκολ του διεθνούς στράικερ στην εξέδρα που βρίσκονται οι οπαδοί τους.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο 32χρονος επιθετικός τη Φράιμπουργκ Βιντσέντζο Γκρίφο γεννήθηκε στη Γερμανία, όμως καλοβλέπει το ενδεχόμενο να πάει στην Ιταλία. Μετά τη φανέλα της εθνικής της να φορέσει και συλλόγου