O μικρότερος αδερφός του Snoop Dogg έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 44 ετών. Ο Μπινγκ Γουόρθινγκτον άφησε την τελευταία του πνοή, με τον ράπερ να ανακοινώνει τον θάνατό του στα social media. Χωρίς να αποκαλύψει την αιτία του χαμού του, έκανε κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Μέχρι να συναντηθούμε ξανά
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον αδερφό του, στην οποία έγραψε «μέχρι να συναντηθούμε ξανά», ενώ στη συνέχεια, ανάρτησε κι ένα βίντεο. Σε αυτό, εκείνος κι ο αδερφός του φαίνονται να συνομιλούν μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς τους.
Τώρα είσαι με τη μαμά
Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Πάντα μας έκανε να γελάμε. Τώρα είσαι με τη μαμά». Η μητέρα τους, Μπέβερλι Τέιτ είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, το 2021.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας