Καταιγιστικοί οι Κινγκς, διέλυσαν με 135-106 τους πρωταθλητές Νάγκετς, με τον Σάσα Βεζένκοφ να μένει κάτι παραπάνω από 15 λεπτά στο παρκέ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ επέστρεψε μετά από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ήταν ξανά σημαντικός για την ομάδα του.
Μάλιστα, ο assistant coach των Σακραμέντο Κινγκς, Τζέι Τριάνο, μίλησε για τον Βεζένκοφ σχετικά με την πρόοδό του και τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Σακραμέντο.
Ο assistant των Κινγκς μίλησε στην εκπομπή «The Drive Guys» του «SactownSports» τονίζοντας όλα εκείνα που το τεχνικό επιτελείο έχει δει πως μπορεί να προσφέρει ο Βούλγαρος φόργουορντ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έχουμε δει σημάδια ότι ο Σάσα μπορεί πραγματικά να σουτάρει, να δημιουργήσει χώρο για τον ΝτεΆαρον Φοξ και τον Ντομάντας Σαμπόνις στο παρκέ. Ο τραυματισμός του κάπως τον πλήγωσε γιατί θεωρούσα ότι ήταν σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά στην προσπάθεια να βρει αυτό το ρόλο. Ο Σάσα είναι σίγουρα ένας παίκτης που πρέπει να είναι καλύτερος στο δεύτερο μισό».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με δύο διακρίσεις πέτυχε ο Στέλιος Αργυρόπουλος στο κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολη στο προκριματικό τουρνουά του World Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών.
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.