Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αφήνουν πίσω τους του ντέρμπι για την Basket League και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.
Και οι δύο εκπρόσωποί μας θα αγωνιστούν εκτός έδρας την Πέμπτη (25/1), με τους Ερυθρόλευκους να ταξιδεύουν στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ (21:45), ενώ οι Πράσινοι θα κοντραριστούν με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι (21:05) λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ.
Έτσι η Euroleague γνωστοποίησε τους διαιτητές των δύο αναμετρήσεων, με τους Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) να σφυρίζουν το ματς τού Ολυμπιακού, ενώ στον αγώνα τού Παναθηναϊκού θα βρίσκονται οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ούρος Νίκολιτς (Σερβία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).
Κανονικά κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Λορέντζο Μπράουν
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προετοιμάζεται για την αναμέτρησή της απέναντι στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη (25/1, 21:05) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Όντεντ Κάτας είχε ευχάριστα, νέα αφού πλέον μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λορέντζο Μπράουν ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στη μέση.
Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός, με ισπανικό διαβατήριο, γκαρντ είχε μείνει εκτός από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 22η αγωνιστική.
Τη φετινή σεζόν ο Λορέντζο Μπράουν μετρά κατά μέσο όρο 13,7 πόντους, 6,1 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε περίπου 30 λεπτά που μένει στο παρκέ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.