Μαίρη Μηλιαρέση: Υπάρχουν «μπάζα» στην τηλεόραση που έχουν κάνει καριέρα
Μίλησε για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.
Η Μαίρη Μηλιαρέση έκανε απολογισμό της καριέρας της. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε στην τηλεόραση αλλά και στις δυσκολίες που βίωσε.
«Ήταν πολύ άσχημο όταν έκλεισε το κανάλι “Τέμπο” και μείναμε απλήρωτοι, είχα πάρει δάνειο. Είχα μία αρχισυντάκτρια που δεν με ήθελε και έβαλε μία δίκια της στη θέση μου όταν αρρώστησα. Μου λείπει κάποιες φορές η τηλεόραση άλλα κανονικά θα έπρεπε εγώ να της λείπω, έκανα νούμερα. Υπάρχουν «μπάζα» στην τηλεόραση που έχουν στηριχθεί και έχουν κάνει καριέρα. Με ενοχλεί που στην τηλεόραση ένα άτομο παίρνει πολλές εκπομπές και σε πολλές ζώνες», είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.
Τηλεόραση και μητρότητα
Για την εξέλιξη της καριέρας της υπογράμμισε πως: «Έχασα τα δικαιώματα του “Ρουκ Ζουκ” μέσα από τα χέρια μου, γιατί δεν είχα λεφτά, με πρόλαβε ο ANT1. Είχα δεχθεί άσχημα σχόλια όταν έκανα τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ, στην αρχή ντρεπόμουν λίγο»
Στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου, στις αρχές πέρασα δύσκολα. Όταν χώρισα με τον πρώην σύζυγο μου είχαμε πόλεμο και διεκδικήσεις. Η κόρη μου είναι πολλές φορές επικριτική, μου κάνει παρατήρηση για κάποια πράγματα που λέω. Δεν μετάνιωσα που άφησα την τηλεόραση για να μεγαλώσω το παιδί μου. Και τώρα το ίδιο θα έκανα. Με τη Βάνα Μπάρμπα μιλήσαμε, δεν υπάρχει κόντρα. Μου είπε “μία χαρά μας έπαιξαν και οι τηλεοράσεις”».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)











































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442