Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οδηγός λεωφορείου έλυνε σταυρόλεξο στο τιμόνι

Οδηγός λεωφορείου έλυνε σταυρόλεξο στο τιμόνι

Επιβάτες λεωφορείου τσέκαρε τις γνώσεις του στο... σταυρόλεξο την ώρα που οδηγούσε ένα λεωφορείο γεμάτο με επιβάτες.

«- Αρκτικόλεξο υποχρεωτικό για τα οχήματα που κινούνται στους δρόμους, τρία γράμματα;

– ΚΟΚ».

Αυτό το ερώτημα μάλλον δεν υπήρχε στο σταυρόλεξο που θέλησε να λύσει ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 523, που εκτελεί το δρομολόγιο «Σταθμός Κηφισιάς – Αδαμες Β», ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να χαλαρώνει πάνω στο τιμόνι.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν επιβάτες του λεωφορείου, ο οδηγός λύνει το σταυρόλεξο την ώρα που το όχημα κινείται στο δρόμο, αδιαφορώντας για τους κινδύνους που έχει αυτή η πράξη.

Ο ασυνείδητος οδηγός πατάει γκάζι χωρίς να κοιτάει τον δρόμο και χωρίς κανένα από τα δύο χέρια του, για λίγα δευτερόλεπτα, να κρατάει το τιμόνι. Με το δεξί του χέρι κρατάει το στυλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, με γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας για να βλέπει κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο περνάει έξω από σχολεία αλλά και το ΙΕΚ της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα τις καθημερινές να γεμίζει από μαθητές και σπουδαστές.

Συνάδελφοι του οδηγού δηλώνουν έκπληκτοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στην Κηφισιά, την ώρα που οι πολίτες που επιλέγουν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους να τρέμουν κάποιο ατύχημα.

Στην αναλγησία και στα εγκληματικά λάθη ορισμένων, έρχεται να προστεθεί η τραγική κατάσταση της πλειοψηφίας των λεωφορείων που κινούνται με εκατομμύρια χιλιόμετρα και βλάβες που δεν μπορούν να λύσουν πλέον τα σέρβις.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024