Τέλος στην ταλαιπωρία των επιβατών λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη έβαλαν μόνοι τους οι πολίτες, καθώς μετακίνησαν ένα αυτοκίνητο για να μπορέσει να συνεχίζει το δρομολόγιό του το όχημα.
Συγκεκριμένα το λεωφορείο της γραμμής 20 του ΟΑΣΘ είχε μπλοκάρει επειδή ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει πάνω στη στροφή στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να μην μπορεί να συνεχίσει το δρομολόγιό του.
Αφού δεν εμφανιζόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, τρεις πολίτες αποφάσισαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Πήραν στα χέρια το αυτοκίνητο προκειμένου να το μετακινήσουν σε σημείο τέτοιο ώστε το μεγάλο όχημα να μπορέσει να στρίψει και να συνεχίζει το δρομολόγιό του.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα