Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκωτία: Σχολικό λεωφορείο έκανε σβούρες σε παγωμένο δρόμο

Σκωτία: Σχολικό λεωφορείο έκανε σβούρες σε παγωμένο δρόμο

Τη στιγμή του ατυχήματος δεν επέβαιναν μαθητές στο λεωφορείο

Θύμα του παγετού που σαρώνει τη Βρετανία, έπεσε ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου στη Σκωτία, καθώς ενώ βρισκόταν εν κινήσει έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε να κάνει στροφές 360 μοιρών σε παγωμένο δρόμο.

Η ανεξέλεγκτη πορεία του σταμάτησε αφού συγκρούστηκε σε δεκάδες σταθμευμένα οχήματα.

Η πόλη βρίσκεται αντιμέτωπη με θερμοκρασίες υπό του μηδέν

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 8:30 π.μ. Ευτυχώς στο διώροφο λεωφορείο δεν επέβαιναν μαθητές, παρά μόνο ο οδηγός του. Επιπλέον δεν υπήρξαν αναφορές για άλλους τραυματίες, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη στιγμή που πολικές θερμοκρασίες πλήττουν τη Βρετανία, με την θερμοκρασία να αναμένεται να φτάσει στους -9 βαθμούς Κελσίου στη Σκωτία και τους -6 στην Ουαλία απόψε, ενώ αναμένεται περαιτέρω χιόνι στα νότια.

Ο Οργανισμός Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) σήμανε συναγερμό καθώς «οι επιπτώσεις του κρύου καιρού είναι πιθανό να γίνουν αισθητές στο σύνολο των υπηρεσιών υγείας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα».

Παράλληλα η χώρα προσπαθεί να ανακάμψει από τις συνέπειες της καταιγίδας Henk – η οποία είδε πολλές περιοχές να πλημμυρίζουν και δύο άτομα να σκοτώνονται από πτώση δέντρων.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προειδοποιήσει ότι ο πάγος και το χιόνι θα οδηγήσουν σε ολισθηρές επιφάνειες, συμβουλεύοντας τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους.

Χιόνι έπεσε σήμερα σε ολόκληρη τη Βρετανία, καθώς η θερμοκρασία έπεσε στους -7 βαθμούς Κελσίου. Χιονονιφάδες παρατηρήθηκαν από την κομητεία Ντάραμ έως το Κεντ και από την Κάμπρια έως το Λονδίνο.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024