Για τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μίλησε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Ξυλά στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή.
Η ηθοποιός ανέφερε πως διατηρεί τυπικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, ενώ μετά τον χωρισμό έχει ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου.
«Είμαι καλά μετά το διαζύγιο, έχουν μπει τα πράγματα όσο γίνεται σε μία σειρά. Με τον πρώην σύζυγο έχουμε την τυπική απαραίτητη επικοινωνία που χρειάζεται για να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί» ανέφερε αρχικά η Φαίη Ξυλά.
«Ήθελα κάποια καθοδήγηση»
Η Φαίη Ξυλά είπε πως έχει απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο και σε ψυχολόγο, «γιατί ήθελα κάποια καθοδήγηση. Γενικά δεν μου αρέσουν οι συμβουλές, ειδικά οι αυτόκλητοι συμβουλάτορες».
Είμαι καλά μετά το διαζύγιο, έχουν μπει τα πράγματα όσο γίνεται σε μία σειρά
Στη συνέχεια, τόνισε ότι «δεν είναι εύκολο για καμία εργαζόμενη μητέρα να συνδυάσει εργασία και μητρότητα.
Ο γιος μου έχει έρθει σε επαφή με το θέατρο, έχει δει και κάποιες δικές μου παραστάσεις που επιτρέπεται να δει», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Φαίη Ξυλά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας