Ως εκ τούτου τώρα που επιστρέφουν στη δράση οι διαιτητές θα μπορούν να έρθουν κανονικά στη χώρα μας και ξένοι ρέφερι, αφού δεν ισχύει η εντολή της UEFA.
Από την στιγμή που οι Έλληνες διαιτητές αποφάσισαν την αναστολή της αποχής που είχαν κηρύξει την προηγούμενη εβδομάδα, θα μπορούν να έρθουν στη χώρα μας και ξένοι ρέφερι.
«Οι ξένοι διαιτητές δεν επρόκειτο να έρθουν στην Ελλάδα αν συνέχιζαν την αποχή οι διαιτητές μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΚΕΔ, τονίζοντας παράλληλα: «Τώρα που αποφάσισαν να ξανασφυρίξουν οι Έλληνες, θα έρχονται και οι ξένοι».
Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα
Η απόφαση των διαιτητών για αναστολή της αποχής που είχαν κηρύξει την περασμένη εβδομάδα ανοίγει τον δρόμο για τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής της Super League.
Το πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο με το Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα (17:30), ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τα Άρης-ΟΦΗ (15:00), Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (17:30), Λαμία-Βόλος (19:30) και Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (20:30). Την Δευτέρα θα γίνουν τα Παναιτωλικός-ΑΕΚ (17:00) και Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός (18:00).
Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα (18/12) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των διαιτητών με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος μετά από χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα Γουέστ Χαμ - ΚΠΡ στο FA Cup αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, φορώντας κολάρο.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Το Περιστέρι Betsson ήταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο στο τέλος ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» το ματς με 94-86.