Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Κλείδωσε» η συνάντηση του Οικονόμου με αντιπροσωπεία των διαιτητών

«Κλείδωσε» η συνάντηση του Οικονόμου με αντιπροσωπεία των διαιτητών

Την προσεχή Δευτέρα (18/12) θα γίνει η συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου με αντιπροσωπεία των διαιτητών.

Την προσεχή Δευτέρα (18/12) θα γίνει η συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου με αντιπροσωπεία των διαιτητών, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα η ΕΠΟ απέστειλε επιστολή με αποδέκτες τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, ζητώντας να γίνει συνάντηση με αντιπροσωπεία των διαιτητών.

Ορίστηκε η συνάντηση των διαιτητών με τον Οικονόμου

Όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία το πρωί της Τετάρτης, ορίστηκε ραντεβού για τις 18:00 ανάμεσα στην πλευρά των ρέφερι και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου για να συζητήσουν και να βάλουν στο τραπέζι όλα τα ανοιχτά ζητήματα και να θέσουν επί τάπητος τους προβληματισμούς τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αυτήν την εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για να αρθεί η αποχή των διαιτητών, στους οποίους η Ομοσπονδία έδωσε τελεσίγραφο «Σφυρίζετε ή διαγραφή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Συνάντηση εκπροσώπων των διαιτητών με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, ορίστηκε για την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024