Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην παραλιακή λεωφόρο, στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Καλλιθέας προς το εργοστάσιο του Κεράνη λόγω τροχαίου με μοτοσυκλέτα που σημειώθηκε.
Επίσης, στο… κόκκινο είναι μεγάλο μέρος της λεωφόρου Κηφισού στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ προς Νέα Χαλκηδόνα και στην κάθοδο από τη λαχαναγορά του Ρέντη προς την παραλιακή.
Μποτιλιάρισμα υπάρχει στον Σκαραμαγκά και στις λεωφόρους Κατεχάκη και Κανελλοπούλου προς την Μεσογείων.
Δείτε το χάρτη:
Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Ειδικότερα, καθυστερήσεις 25-30 λεπτών σημειώνονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας, 15-20 λεπτών από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας και 5-10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: άνω των 30΄από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας, 15΄-20΄από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας, 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία. https://t.co/KKCt9XM55f
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας