Λίγο πριν τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη, αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα ξέφυγε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, από την πορεία του και προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος).
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, από την οποία απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα.
Νεκρή η 30χρονη συνοδηγός, σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Mega, νεκρή είναι η 30χρονη συνοδηγός, ενώ ο οδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
Το τροχαίο συνέβη στο τέλος της Λεωφόρου Συγγρού, στη γέφυρα δίπλα από το «Σταύρος Νιάρχος», στο ρεύμα προς Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Mega, νεκρή είναι η 30χρονη συνοδηγός
Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα προκειμένου ν’ απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία.
Οι πυροσβέστες είπαν στο Mega πως για να μετατραπεί το ΙΧ σε άμορφη μάζα, η ταχύτητα που είχε αναπτύξει θα πρέπει να ήταν πολύ μεγάλη.
Εκτροπή και θάνατος
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες Δευτέρα, 44 χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του όταν συγκρούστηκε με ταξί στην ίδια περιοχή και στο ρεύμα προς Γλυφάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.
Και τα δύο οχήματα κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και συγκρούστηκαν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να εκτραπεί και να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.
Ο οδηγός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας