Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε σε δυστύχημα 39χρονος διανομέας - Συγκρούστηκε με ΙΧ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε σε δυστύχημα 39χρονος διανομέας – Συγκρούστηκε με ΙΧ

Διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στο σημείο του δυστυχήματος, στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου καθώς ένας 39χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος συγκρούστηκε στις 23:00 με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 39χρονος με αποτέλεσμα τον αρχικά σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.

Διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στο σημείο του δυστυχήματος

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Απόλλωνος, στην Κάτω Τούμπα. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η οδός Απόλλωνος που σημειώθηκε το δυστύχημα

ΣΕΤΕΠΕ: Ανυπαρξία μέτρων ασφάλειας, ανυπαρξία κρατικής μέριμνας

Αργότερα, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης προχώρησε σε καταγγελία με αιχμές για τις για τις συνθήκες εργασίας των διανομέων χθες που μαίνονταν θυελλώδεις άνεμοι στην περιοχή.

«Τη στιγμή που αέρας ξεριζώνει δέντρα που πέφτουν σε δρόμους, σχεδόν βυθίζει αντιτορπιλικά στην παραλία, ξηλώνει σκεπές σε αθλητικούς χώρους που παίζουν μικρά παιδιά όπως στην θέρμη, την ώρα οι ριπές του ανέμου φτάνουν τα 106 χλμ/ώρα, θεωρείται φυσιολογικό να έχουμε συναδέλφους πάνω στα μηχανάκια να δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα», αναφέρουν.

Επίσης, ζητούν διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος. «Θα επιδιώξουμε, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε, να αποδοθούν οι ευθύνες στο ακέραιο σε όσους είναι υπαίτιοι. Παρ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε για άλλη μια φορά όλα αυτά που έχουν κοστίσει την ζωή σε πάνω από 50 συναδέλφους μας τα τελευταία χρόνια. Την ανυπαρξία μέτρων ασφάλειας, την ανυπαρξία κρατικής μέριμνας και την ακόρεστη όρεξή των μεγάλων εταιριών του κλάδου να μας ξεζουμίσουν μέχρι τελικής πτώσης».

Παράλληλα, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 10:00 στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα στην Τούμπα.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024