Το βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Εuro 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γεωργία, θα κοστίσει πολύ ακριβά τελικά και στους δεύτερους.
Η «φούρια ρόχα» είδε τον Γκάβι να αποχωρεί με σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος είναι τελικά ρήξη χιαστού και θα τον αφήσει εκτός δράσης ως και εννιά μήνες, προκαλώντας μεγάλο πλήγμα και στην Μπαρτσελόνα.
Από την άλλη, η Γεωργία είδε τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια να συμπληρώνει κάρτες και θα τον στερηθεί από τον ημιτελικό του Nations League απέναντι στο Λουξεμβούργο. Ο σούπερ σταρ της Νάπολι θα εκτίσει τιμωρία μίας αγωνιστικής και θα χάσει το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας του εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Θα είναι βέβαια διαθέσιμος στον τελικό του Nations League όπου εφόσον προκριθεί η Γεωργία είναι πιθανό να βρει αντίπαλό της για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro την Ελλάδα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.