Δύο άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαία δυστυχήματα στους δρόμους της Αττικής, τα ξημερώματα της Τετάρτης, με διαφορά λίγων ωρών.
Το πρώτο δυστύχημα συνέβη στο Παλαιό Φάληρο, στις 02:30 τα ξημερώματα, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος εξετράπη της πορείας του και ανετράπη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Ο 39χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο», όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Ένας 39χρονος οδηγός ΙΧ έχασε τη ζωή του στο Παλαιό Φάληρο, ενώ τραγικό θάνατο βρήκε ένας 38χρονος οδηγός μοτοσικλέτας στο Νέο Κόσμο
Δύο ώρες αργότερα, λίγο μετά τις 04:30 σημειώθηκε νέο θανατηφόρο τροχαίο.
Ένας οδηγός μοτοσικλέτας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ηλία Ηλιού, στο Νέο Κόσμο.
Η μηχανή ανετράπη, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 38χρονου οδηγού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας