Οργισμένος ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού σε συνέντευξη: «Οι άμαχοι στη Γάζα δεν κινδυνεύουν»
Ξέσπασε ο Ισραηλινός αξιωματικός όταν δέχτηκε ερωτήσεις δημοσιογράφου για την εκκένωση στη Γάζα που διέταξε ο Ισραηλινός Στρατός.
Στις ανησυχίες για την ασφάλεια των Παλαιστινίων πολιτών καθώς ο στρατός προετοιμάζεται για επιχείρηση στην πόλη της Γάζας, απαντά ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Τζόναθαν Κονρίκους.
«Ο άμαχος πληθυσμός στη Γάζα δεν είναι ο εχθρός μας, προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό» είπε ο Κονρίκους, μιλώντας στο CBCNews.
Προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό, καλώντας τους πολίτες να εκκενώσουν την περιοχή, αλλά μας κάνουν κηρύγματα ανθρωπιάς»
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού μάλιστα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του CBC News, καθώς ο τελευταίος επέμενε στις ερωτήσεις του σχετικά με τον τρόπο που θα πραγματοποιούνταν η ασφαλής εκκένωση των άμαχων Παλαιστινίων από τη Λωρίδας της Γάζας.
Μετά τη συνέντευξη μάλιστα, ο Τζόναθαν Κονρίκους έκανε την εξής ανάρτηση: «Προσπαθώ να μην υψώνω τον τόνο της φωνής μου κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων, αλλά αισθάνθηκα ότι τα όρια ξεπεράστηκαν. Προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό, καλώντας τους πολίτες να εκκενώσουν την περιοχή, αλλά μας κάνουν κηρύγματα ανθρωπιάς».
I try not to raise my voice during interviews, but I felt the line of questioning by @CBCNews here was totally off. We are trying to do the right thing by calling on civilians to evacuate, yet get lectured on humanity. pic.twitter.com/01dWN6QsEn
— Jonathan Conricus (@jconricus) October 14, 2023
- Η μέρα των αποφάσεων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις έφτασε – Το κλίμα στα μπλόκα και η αγωνία του Μαξίμου
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Δεληβοριάς για τις δηλώσεις Καρυστιανού: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε διαβούλευση»
- Θανατική ποινή: Ανησυχητική αύξηση παγκοσμίως το 2025
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
- Συμβούλιο Ειρήνης: Η Γαλλία απορρίπτει την πρόσκληση του Τραμπ – Φοβάται ότι θέλει να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ
- Χιούλμαντ ενόψει Ολυμπιακού: «Θα είναι ένας σκληρός αγώνας»
- Blue Monday: Είναι όντως η «Μπλε Δευτέρα» η πιο στενάχωρη μέρα του χρόνου και τι να κάνουμε γι’αυτο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



















![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442