Δεύτερο εντός έδρας ντέρμπι μέσα σε μια εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό. Μετά την ΑΕΚ, οι πράσινοι υποδέχονται στη Λεωφόρο και τον ΠΑΟΚ και θέλουν να φτάσουν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατεβάζει τον Παναθηναϊκό με αλλαγές σε σχέση με το ματς της Τρίπολης. Ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Κώτσιρας, Γεντβάι, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ.
Στο κέντρο ο Σέρβος τεχνικός τοποθετεί τους Αράο, Τσέριν και Τζούρισιτς, στο αριστερό άκρο τον Μπερνάρντ και στο δεξί τον Παλάσιος. Στην κορυφή των πρασίνων θα βρεθεί ο Φώτης Ιωαννίδης.
Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού βρίσκονται οι Σπόραρ και Πάλμερ Μπράουν που είχαν παίξει βασικοί στην Τρίπολη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.