Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θέλει ν' αλλάξει πολλά ο Γκατούζο

Θέλει ν’ αλλάξει πολλά ο Γκατούζο

Το ντεπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μαρσέιγ συνδυάστηκε με ήττα (3-2) από την Μονακό, με τον Ιταλό να στέκεται στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, καθώς η ομάδα της Μασσαλίας έχασε με 3-2 από τη Μονακό.

Ο Ιταλός προπονητής σχολίασε την εικόνα της νέας του ομάδας κάνοντας ειδική αναφορά στην κακή λειτουργία της αμυντικής της γραμμής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μου άρεσε η προσωπικότητα των παικτών. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και που μας χαντάκωσαν.

Σε τεχνικό επίπεδο μάς έλειψαν πολλά. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά μου άρεσε η ψυχή που έδειξαν και ο τρόπος που προσπαθούσαν μέχρι το τέλος να μην χάσουν.

Δεν υπήρχε επίσης, ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση κι άμυνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί δεχθήκαμε τρία γκολ που μπορούσαν να αποφευχθούν.

Δεχθήκαμε 10 γκολ σε τρία ματς, είναι ανησυχητικό νούμερο και πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να το διορθώσεις αυτό, δεν είναι μόνο πρόβλημα της άμυνας, είναι συλλογικό. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να σταματήσουμε να κάνουμε κακό στον εαυτό μας».

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024