Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νόνη Δούνια: «Έχω υπάρξει θύμα τσαντάκηδων»

Νόνη Δούνια: «Έχω υπάρξει θύμα τσαντάκηδων»

Η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έχει υπάρξει και εκείνη θύμα τσαντάκηδων και περιγράφει τί της συνέβη.

Ραγδαία είναι στην Αθήνα η αύξηση των επιθέσεων από τσαντάκηδες σε γυναίκες. Η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αναφέρθηκε στο θέμα το μεσημέρι του Σαββάτου (30/9) και η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε στην προσωπική της εμπειρία.

Η ηθοποιός, που συμμετέχει στο πάνελ, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει και εκείνη θύμα τσαντάκηδων και περιέγραψε τί της συνέβη αλλά και πώς αντέδρασε εκείνη τη στιγμή.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις τον αφήνεις να φύγει. Δεν ξέρεις ο άλλος τι μπορεί να κάνει»

«Έχω υπάρξει θύμα τσαντάκηδων. Περίμενα στη ράμπα του πάρκινγκ για να μπω, με τα παιδιά μικρά τότε, μου έσπασε το τζάμι του συνοδηγού και μου πήρε την τσάντα, την οποία είχα δίπλα μου στο πάτωμα. Μην το κάνετε ποτέ», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Και συνέχισε: «Το άφησα να περάσει. Τι να κάνω; Είχα δύο παιδιά πίσω που ήταν ενός και δύο ετών. Ας χαιρετήσει η τσάντα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τον αφήνεις να φύγει και μετά βγάζεις ξανά τα χαρτιά σου, διαβατήρια, ταυτότητα και ό,τι έχεις μέσα».

«Από το να ρισκάρεις και να διαπληκτιστείς με αυτόν που την πήρε. Τον αφήνεις γιατί δεν ξέρεις ο άλλος τι μπορεί να κάνει», κατέληξε.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση των τσαντάκηδων

Λίγο νωρίτερα, η εκπομπή είχε παρουσιάσει βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση των τσαντάκηδων στην Αθήνα.

Στο πρώτο βίντεο  αποκαλύπτεται καρέ καρέ η δράση του ληστή. Μία νεαρή γυναίκα έχει παρκάρει για ελάχιστα δευτερόλεπτα έξω από ένα περίπτερο. Στο πλάι φαίνεται ο ληστής, ο οποίος προσεγγίζει το όχημα, ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, αρπάζει τη τσάντα από το κάθισμα και εξαφανίζεται.

Η γυναίκα είχε γρήγορα αντανακλαστικά και τον αντιλήφθηκε αμέσως και έτρεξε για να τον προλάβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να πάρει πίσω την τσάντα της.

Σε άλλο βίντεο, ο δράστης εκμεταλλεύεται το μποτιλιάρισμα και αρπάζει τη τσάντα από το κάθισμα του συνοδηγού με πολύ μεγάλη ευκολία, καθώς το παράθυρο του οχήματος ήταν ανοιχτό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024