Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Τσουρός: «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Κώστας Τσουρός: «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Ο Κώστας Τσουρός ήταν ο καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Κώστας Τσουρός κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο MEGA για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment.

Ο τίτλος της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» όπως είπε, προέκυψε εντελώς τυχαία καθώς συζητούσε με τους συνεργάτες του.

Μαζί με τον Κώστα Τσουρό, η Νόνη Δούνια και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

«Για εμένα το καλύτερο είναι να υπάρχεις με ανθρώπους που μπορείς να περνάς καλά γιατί έτσι θεωρώ πως μπορείς να έχεις καλό αποτέλεσμα. Κάποιοι από αυτούς που θα είναι μαζί μου είναι και φίλοι μου».

Όπως είπε, το κοινό του Σαββατοκύριακου είναι διαφορετικό καθώς υπάρχει κόσμος που τις καθημερινές εργάζεται αλλά και το αντίθετο.

«Επίσης, άνθρωποι που δουλεύουν τις καθημερινές θέλουν και να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν. Και γι’ αυτό επέλεξα να κάνω μία εκπομπή που θα τα έχει όλα. Θέλω να λένε ‘’ωραία περάσαμε και σήμερα, και ενημερωθήκαμε και διασκεδάσαμε’’».

Οι συνεργάτες του Κώστα Τσουρού μίλησαν για την εκπομπή

Η Νόνη Δούνια είπε πως η εκτίμηση με τον Κώστα Τσουρό είναι αμοιβαία και τον θεωρεί πολύ ικανό ενώ είπε πως η ομάδα έχει ήδη «δέσει».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πως είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με τον Κώστα Τσουρό και δήλωσε πως έχει πολύ γέλιο.

Η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία θα είναι αρχισυντάκτριά του, είπε πως ήταν η πρώτη του αρχισυντάκτρια στην ψυχαγωγία.

Η Δήμητρα Καλφούντζου δήλωσε πως ο Κώστας Τσουρός είναι απαιτητικός αλλά έχει το προτέρημα να ακούει.

Η Δέσποινα Τσόκου είπε πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ τους και πως τώρα τον γνωρίζει καλύτερα.

Ο Πάνος Κατσαρίδης είπε πως είναι πολύ τιμητικό να είναι με τον Κώστα Τσουρό σε αυτό το εγχείρημα και πως γνωρίζονται χρόνια και είναι σαν οικογένεια.

«Χαίρομαι που το κανάλι μου έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξω εγώ τους συνεργάτες μου»
Μιλώντας για τους συνεργάτες του, ο Κώστας Τσουρός, είπε πως ο σκοπός ήταν να είναι όλοι διαφορετικοί.

«Ήθελα να κάνω κάτι φρέσκο. Χαίρομαι που το κανάλι μου έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξω εγώ τους συνεργάτες μου. Επειδή η εκπομπή θα έχει τα πάντα, το καινοτόμο είναι πως οι άνθρωποι που θα ασχολούνται με την ψυχαγωγία δεν θα εμπλέκονται στην ενημέρωση αλλά και το αντίθετο. Εγώ θα εμπλέκομαι σε όλα».

«Τα νούμερα τηλεθέασης έρχονται σε δεύτερη μοίρα»

Ο Κώστας Τσουρός είπε πως αυτό που θέλει είναι η εκπομπή να έχει ένα καλό αποτέλεσα και το χαίρονται οι τηλεθεατές.

«Τα νούμερα τηλεθέασης έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Επίσης, θέλω να κάνουμε τηλεόραση για τους τηλεθεατές και όχι για εμάς. Πάντα με ενδιάφερε η εκπομπή να πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Τώρα που ην ευθύνη πέφτει σε μένα, ασχολούμαι περισσότερο με το αποτέλεσμα. Εάν το αποτέλεσμα είναι καλό, τότε θα έρθουν και τα νούμερα. Χαίρομαι πολύ και για τη ν συντακτική ομάδα που έχω από πίσω και χαίρομαι πολύ που όλοι αυτοί δέχτηκαν να δουλέψουν στη δική μου εκπομπή».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή σαν τον Σάκη Ρουβά»

Αναφέρθηκε όμως και στο πρόσωπο των ημερών που δεν είναι άλλο από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τον ήξερα ως υποψήφιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα μέσα σε έναν μήνα έχει γίνει ‘’σούπερ σταρ’’. Νομίζω πως και στόχος του ίδιου ήταν να γίνει ‘’σούπερ σταρ’’. Νιώθω πως μόνο έτσι θα μπορούσε να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα τόσο γρηγορά. Νιώθω πως η μία πλευρά λειτουργεί πιο επικοινωνιακά και η άλλη πιο πολιτικά. Το πολιτικό, αυτό που κάνει η Έφη Αχτσιόγλου, είναι το διαχρονικό. Εκτιμώ πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να αντιπαρατεθεί και να έρθει απέναντι στην Αχτσιόγλου, η οποία είναι πολύ πιο έμπειρη. Οπότε σου λέει, τι προσόν έχω εγώ, την επικοινωνία, τη σχέση μου, είναι με περισσότερους lifestyle όρους», είπε αρχικά.

«Στις εθνικές εκλογές είδαμε ανθρώπους της showbiz να μην μπαίνουν στη Βουλή. Λίγο μετά έρχονται οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, και εκεί κυριαρχεί η εικόνα και η επικοινωνία. Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή σαν τον Σάκη Ρουβά. Θέλω να πω πως είναι όμορφος, έχει μία επικοινωνιακή λάμψη και βλέπουμε πως ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ πάνε προς τα εκεί και όχο σε κάποιον πιο πολιτικό. Τον Στέφανο Κασσελάκη δεν τον έχουμε ακούσει να εκφέρει πολιτικό λόγο και αυτός ο άνθρωπος θα εκπροσωπεί το κόμμα. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βγει τα ξίφη γιατί βλέπουν οι άνθρωποι του κόμματος να έρχεται ένας ξένος και να διεκδικεί τα ηνία. Ακούσαμε και κάποια unfair πράγματα. Υπάρχουν αψιμαχίες μεταξύ τους. Κάπου το μέτρο έχει ξεπεραστεί. Είναι υποψήφια και η Έφη Αχτσιόγλου, όχι μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης. Εάν ο Κασσελάκης ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως θα πάρει κάποια ποσοστά και φαίνεται πως έχει τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και άλλων στελεχών. Νιώθω πως έχει εξέλιξη αυτό το θέμα. Αλλά να μην ξεχνάμε πως είναι δύο υποψήφιοι, γιατί συμπεριφερόμαστε σαν να έχει βγει ήδη».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024