Μήνυση Θεοδωρικάκου σε εφημερίδα και σάιτ για προσβολή προσωπικότητας
Ο δικηγόρος του Τάκη Θεοδωρικάκου, Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για ψευδή και συκοφαντική είδηση που παράνομα διέδωσαν και συνεχίζουν να διαδίδουν συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης.
Μήνυση και αγωγή σε εφημερίδα και ιστοσελίδες καταθέτει ο Τάκης Θεοδωρικάκος για τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν να απολαμβάνει δείπνο σε εστιατόριο με θέα την πυρκαγιά της Πάρνηθας.
Ο δικηγόρος του Τάκη Θεοδωρικάκου, Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για ψευδή και συκοφαντική είδηση που παράνομα διέδωσαν και συνεχίζουν να διαδίδουν τα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης.
Ο πρώην υπουργός όπως επισημαίνει ο συνήγορός του ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ για προσβολή προσωπικότητας.
Ολη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια
Έλαβα την εντολή από τον πρώην Υπουργό κο Τάκη Θεοδωρικάκο όπως σήμερα καταθέσω κατά της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και του site NEWS BREAK που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, αλλά και του site οlympia.gr μήνυση δια του τύπου και αγωγή αποζημίωσης του κου Θεοδωρικάκου για την προσβολή της προσωπικότητάς του, αιτούμενος το ποσό των 100.000 ευρώ, διότι εντελώς παράνομα διέδωσαν και συνεχίζουν έως και σήμερα να διαδίδουν την ψευδή και συκοφαντική είδηση, ότι δήθεν ο κ. Θεοδωρικάκος την ώρα των πυρκαγιών στην Πάρνηθα δήθεν απολάμβανε δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο, το όποιο είχε θέα την πυρκαγιά της Πάρνηθας.
Η πραγματικότητα, την οποία ο κ. Θεοδωρικάκος έχει ήδη περιγράψει με δελτίο τύπου, είναι εντελώς διαφορετική, διότι ο κ. Θεοδωρικάκος με τη σύζυγο και την κόρη του ευρίσκονταν μαζί με εκατοντάδες άλλους πελάτες του καταστήματος σε μια οικογενειακή ταβέρνα, η οποία δεν έχει οπτική επαφή με την Πάρνηθα ούτε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό πολυτελείας, είτε στη θέση, την οποία βρίσκεται, είτε στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος, όπου συχνάζουν όλοι σχεδόν οι κάτοικοι της αστικής αυτής περιοχής, όπου ευρίσκεται η συγκεκριμένη οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας οι ιδιοκτήτες είναι οι ίδιοι μάγειρες και σερβιτόροι.
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442