Χωρίς να έχει κάνει κάποια δημόσια δήλωση, η πρώτη αντίδραση του Νότη Μηταράκη μετά την παραίτησή του από υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήρθε μέσα από τα social media.
Συγκεκριμένα ανανέωσε την επίσημη σελίδα του στο facebook λίγη ώρα μετά την επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση περί παραίτησης και στο εργασιακό status ενημέρωσε ότι «Σταμάτησε να εργάζεται για Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».
Η ανακοίνωση και η αλλαγή στο status
Η παραίτηση του Νότη Μηταράκη από την κυβέρνηση ανακοινώθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι από το Μέγαρο Μαξίμου.
«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου» αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Και μόνο η σκέψη του Μηταράκη να λείψει για λίγο (ταξίδι στην την ώρα που σε Μαξίμου, Πολιτική Προστασία και κρατικό μηχανισμό είναι πλήρως ενεργοποιημένος ο συναγερμός για τις φωτιές, προκάλεσε εκνευρισμό. Κατά πληροφορίες, ο παραιτηθείς πλέον υπουργός επέλεξε να βρεθεί στην Πάτμο προτού σημάνει λήξη του συναγερμού για όλα τα πύρινα μέτωπα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας