Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους δύο κατηγορούμενοι για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το tempo24 με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Στο νοσοκομείο
Η απολογία και των δύο έγινε από τον Ανακριτή στα νοσοκομεία της Πάτρας όπου νοσηλεύονται αφού είχαν τραυματιστεί κατά την κατάρρευση της γέφυρας.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, απολογήθηκε ο υπεύθυνος μηχανικός ασφαλείας του έργου, ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Συνολικά έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα.
Η κατάρρευση της γέφυρας στα Μποζαΐτικα της Πάτρας προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρας και τον τραυματισμό συνολικά 14 ατόμων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας