Έξω από τις φυλακές Διαβατών συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, φωνάζοντας συνθήματα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, περίπου 40 οπαδοί του Δικεφάλου, μετέβησαν στις 22:50 με αυτοκίνητα και μηχανές έξω από τις φυλακές Διαβατών, φωνάζοντας μεταξύ άλλων συνθήματα αλληλεγγύης στους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη.
Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και «Ζ». Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων, τα άτομα αποχώρησαν.
Υπενθυμίζεται ότι σε μια εβδομάδα θα ανακοινωθεί η απόφαση του Δικαστηρίου για τους κατηγορούμενους.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας