Νίκος Χατζηνικολάου: Με μαύρο κοστούμι και μαύρη γραβάτα στο δελτίο ειδήσεων
Μετά τον θάνατο του πατέρα του
Δύο ημέρες έλειψε από τη θέση του ο Νίκος Χατζηνικολάου, μετά την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενημέρωσε τον κόσμο για τη δύσκολη στιγμή που πέρασε την περασμένη Κυριακή, μέσα από μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έλειψε από το πόστο του τη Δευτέρα και την Τρίτη.
Ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, εμφανίστηκε στη θέση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και μία μαύρη γραβάτα, σε ένδειξη πένθους.
Δείτε το βίντεο
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442