Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι φαίνεται πως η Ουκρανία έχει εξαπολύσει την πολυαναμενόμενη αντεπίθεσή της και ότι η Μόσχα θα πρέπει να απαντήσει με τη δική της επίθεση μόλις απωθήσει τις δυνάμεις του Κιέβου.
«Ο εχθρός έχει εδώ και καιρό υποσχεθεί μια μεγάλη αντεπίθεση. Και φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει κάτι», δήλωσε ο Μεντβέντεφ, που τώρα είναι αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, σε ανακοίνωση στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram. «Πρέπει να σταματήσουμε τον εχθρό και μετά θα εξαπολύσουμε επίθεση», δήλωσε.
«Ο πόλεμος μπορεί να κρατήσει δεκαετίες»
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποίησε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία ενδέχεται να διαρκέσει δεκαετίες, με περιόδους μαχών που θα διακόπτονται από εκεχειρίες. Ο πρώην πρόεδρος, σύμμαχος του νυν προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, συνηθίζει τις σκληρές τοποθετήσεις για τον πόλεμο. Τον περασμένο μήνα, χαρακτήρισε την ουκρανική κυβέρνηση «μόλυνση».
«Αυτή η σύγκρουση θα διαρκέσει πάρα πολύ καιρό, πιθανότατα δεκαετίες», είπε ο Μεντβέντεφ, σύμφωνα με το RIA. «Όσο υπάρχει τέτοια κυβέρνηση εκεί, θα έχουμε τρία χρόνια εκεχειρία, δυο χρόνια πολέμου και πάλι από την αρχή», προέβλεψε, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό της Μόσχας πως στο Κίεβο κυβερνούν ναζί.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας