Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά από 14 χρόνια παρουσίας στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνει το σύλλογο με τον οποίο πήρε ένα σωρό διακρίσεις για να πάει στη Σαουδική Αραβία σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της χώρας, και συγκεκριμένα στην Αλ Ιτιχάντ.
Όπως μετέδωσε ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός Al Ekhbariya της αραβικής χώρας, ο Γάλλος άσος θα πάει στην Αλ Ιτιχάντ ως ελεύθερος από τη «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης η οποία πρωτύτερα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της μαζί του.
Μάλιστα ο σταθμός Al Ekhbariya ανέφερε ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ είναι στη Μαδρίτη για να κλείσουν μια «συμφωνία ρεκόρ» με τον Μπενζεμά που όπως όλα δείχνουν στα 34 του, θα πάρει έναν πακτωλό χρημάτων για να υπογράψει στους Άραβες συμβόλαιο με ισχύ δυο χρόνια.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.