Μόνο με… θαύμα θα χάσει πλέον η Σοσιεδάδ την 4η θέση και το τελευταίο «εισιτήριο» της La Liga για το επόμενο Champions League. Οι Βάσκοι που είχαν μία σταθερότατη πορεία καθόλη τη διάρκεια της εφετινής σεζόν νίκησαν την Αλμερία με 1-0 στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής κι αποσπάστηκαν 8 βαθμούς απ’ την 5η Βιγιαρεάλ (έχοντας έναν αγώνα περισσότερο), δύο «στροφές» πριν απ’ το φινάλε.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ιάπωνας Κούμπο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από ασίστ του Πατσέκο, ενώ στο 36′ η Αλμερία έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της απευθείας αποβολής του Σουάρεθ για αντιαθλητικό χτύπημα σε αντίπαλο.
Την ίδια ώρα η Θέλτα και η Τζιρόνα έμειναν στο 1-1 στο «Μπαλαΐδος», με τους Καταλανούς να χάνουν την ευκαιρία για να προσπεράσουν την Μπιλμπάο και να αναρριχηθούν στην 7η θέση που οδηγεί στο επόμενο Europa Conference League ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42′ με τον Πέρεθ, ενώ η Τζιρόνα ισοφάρισε στο 59′ με το εύστοχο πέναλτι του Στουάνι, αλλά στο μισάωρο που απέμενε ως το φινάλε δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή