Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Και ο Πρέπελιτς στη λίστα

Παναθηναϊκός: Και ο Πρέπελιτς στη λίστα

Ο Παναθηναϊκός δεν σταματά να σκανάρει την ευρωπαϊκή αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, με τον Κλέμεν Πρέπελιτς της Βαλένθια να είναι η πιο πρόσφατη.

Μπορεί η σεζόν στην Basket League να είναι σε εξέλιξη και ο Παναθηναϊκός να δίνει τη μάχη του κόντρα στο Περιστέρι για το ποιος θα περάσει στον τελικό του πρωταθλήματος, όμως παράλληλα «τρέχει» και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Μια σεζόν που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φιλοδοξεί να δει έναν Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό στην Ευρώπη, παίζοντας μοντέρνο μπάσκετ με διακεκριμένους ρόλους και ποιοτικό ρόστερ στη διάθεση ενός ικανού προπονητή. Ότι δεν είδε δηλαδή φέτος από την ομάδα του.

Ο Εργκίν Αταμάν που θα αναλάβει το χτίσιμο της επόμενης σεζόν, σε συνεργασία με τον GM των πράσινων, Σάνι Μπετσίροβιτς, αξιολογούν το ρόστερ και σκανάρουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στην ευρωπαϊκή αγορά. Μια από αυτές όπως αναφέρει το ισπανικό σάιτ, encestando.es, είναι και ο Κλέμεν Πρέπελιτς της Βαλένθια.

Ο Σλοβένος ύψους 1.91μ γκαρντ, έχει μια γεμάτη καριέρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με πέρασμα από ομάδες όπως οι Ολίμπια, Μπάνβιτ, Λιμόζ, Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια στην οποία βρίσκεται από το 2020.

Έχει εμπειρία από Euroleague, έχοντας αγωνιστεί σε τέσσερις διαφορετικές σεζόν, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 27 ματς, για 18:31 κατά μέσο όρο, προσφέροντας 7.1 πόντους, 0.7 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 6.9 στο σύστημα αξιολόγησης (PIR).

Είναι ένας καθαρόαιμος γκαρντ με κυρίως οργανωτικές αρετές, που δεν διστάζει να βάλει το κορμί του και τα χερια του δυνατά στην άμυνα, ενώ έχει και μεγάλη εμπειρία από σημαντικά παιχνίδια αφού είναι ενεργό μέλος της υπέροχης φουρνιάς της Σλοβενίας που κατέκτησε το χρυσό στο Eueobasket του 2017 και δίνει το παρών σε όλα τα μεγάλα τουρνουά μαζί με παίκτες όπως ο Ντόντσιτς και τα αδέρφια Ντράγκιτς.

Σίγουρα δεν είναι ένας παίκτης… πρωταγωνιστής, αλλά είναι μια πολύ καλή λύση για κάθε ομάδα θέλει να έχει ένα βαθύ ρόστερ με παίκτες έμπειρους και ικανούς να προσφέρουν ακόμα και για λίγα λεπτά, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο και αν η υπόθεση αυτή προχωρήσει, θα μιλάμε σίγουρα για κίνηση που ανεβάζει τον μέσο όρο ποιότητας στον Παναθηναϊκό.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024