Ιλάειρα Ζήση: Μιλά για το σύντροφο της και την ατυχή εγκυμοσύνη της
Τη συμβαίνει στην προσωπική ζωή της αυτό το διάστημα.
Η Ιλάειρα Ζήση μίλησε για την γνωριμία της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, την εγκυμοσύνη της που δεν ολοκληρώθηκε, και για το εάν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις.
Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο
Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν γιατί ήταν ξαφνικό. Φλερτάρουν τον Μαυρίκιο μπροστά μου. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής. Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο. Δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση μας», είπε αρχικά.
Σχετικά με την απώλεια του παιδιού της αποκάλυψε πως, «μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε ένα παιδάκι το οποίο «έφυγε». Δεν ήταν εύκολο για εμένα να διαχειριστώ την «απώλεια» του παιδιού, φοβάμαι να μην ξανασυμβεί. Ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου, είχα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη».
Για τον γάμο της δήλωσε πως, « Οι γονείς του Μαυρικίου ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο. Τον γάμο μου, τον είχα φανταστεί σε ένα εκκλησάκι με τον άντρα μου, ίσως και χωρίς τους γονείς μας. Κάποια σχόλια για την σχέση μας με τον Μαυρίκιο με πλήγωναν, τώρα ανήκουν στο παρελθόν».
Έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις;
Στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να βγω στην τηλεόραση, το έκανα για τον Μαυρίκιο. Έχουμε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν χαρήκαμε τον αρραβώνα μας, είχαμε 30 κάμερες μέσα στην μούρη μας, γινόταν ο «κακός χαμός». Ήταν σκληρό για εμένα, όταν άκουσα ότι ο άνθρωπός μου, βίωσε σεξουαλική παρενόχληση».
«Έχω το δικό μου μπλοκ και διατηρούμε με τον Μαυρίκιο μουσικό σχολείο στην Κύπρο», επεσήμανε κλείνοντας.
- Οι Fantastic Four «εισβάλουν» στη Γουακάντα – Αυτό είναι το νέο teaser του Avengers: Doomsday
- Η πανάκριβη απόδειξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
- Oι ΗΠΑ επέτρεψαν την εξαγωγή τσιπ της Nvidia στην Κίνα, όμως η Κίνα δεν τα θέλει
- Χτύπημα Τραμπ στο Ιράν: Ποιοι τον πιέζουν να μη δώσει πράσινο φως
- Περιστατικό χαμηλής διακινδύνευσης η κατάρρευση του FIR Αθηνών, λέει ο Δήμας: «Παλιά τα συστήματα αλλά λειτουργικά…»
- Βουλγαρία: Πιθανή η προκήρυξη πρόωρων εκλογών – Οι όγδοες μέσα σε τέσσερα χρόνια
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση «προθύμων»: Ο Λέγγας μπήκε συνδικαλιστής και βγήκε στέλεχος της ΝΔ
- Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στον Δήμαρχο Σπάρτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442