Ένα σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr, 71χρονη φέρεται να μαχαίρωσε τον γιο της στον ύπνο του.
Ο 44χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οικία της οικογένειας, στην οδό Βερτίσκου. Η 71χρονη κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού μαζί με τον γιο της. Ο σύζυγός της κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο. Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Όπως προέκυψε, η μητέρα φέρεται να τραυμάτισε τον γιο της, ενώ και οι δύο αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας