Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Εθνική οδό στην Κρήτη, στο δρόμο από Ηράκλειο προς Γάζι.
Όπως θα δείτε στο σχετικό video του cretalive.gr που εξασφάλισε από διερχόμενο οδηγό, το αυτοκίνητο είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Εθνικής Οδού.
Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα έβλεπαν τελευταία στιγμή το όχημα να κινείται ανάποδα και να πηγαίνει κατά πάνω τους!
Από τύχη, αλλά και από τα αντανακλαστικά των οδηγών δεν είχαμε θύματα. Για μερικά εκατοστά αποφεύχθηκε η μετωπική, όπως θα δείτε στα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που κόβουν την ανάσα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας