Χαμός στη Euroleague με το πρώτο… πιάτο της 30ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις με τη μία από αυτές να έχει άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον.
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με σκορ 88-74, με τους Πράσινους να πέφτουν στο 10-20, ενώ οι Καταλανοί ανέβηκαν στο 20-10 εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα πλέι οφ.
Στα άλλα ματς, η Αναντολού Έφες υπέστη ήττα-σοκ από την Άλμπα Βερολίνου και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση. Οι Τούρκοι έπεσαν στο 14-16, ωστόσο διατηρούν τις ελπίδες τους.
Ακόμα, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Μπασκόνια, με τους Σέρβους να είναι πλέον στο 13-17, ενώ οι Βάσκοι πήγαν στο 15-15 μένοντας αυτή την στιγμή εκτός οκτάδας. Τέλος, η Μακάμπι μετά τη νίκη της επί της Βιλερμπάν ανέβηκε στο 17-13.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος