Προφυλακίστηκε 44χρονος για το βιασμό της μαθήτριας στη Λακωνία
Οι αστυνομικοί οδήγησαν στη Δικαιοσύνη έναν 44χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 13χρονης.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού στη Λακωνία, που έχει συγκλονίσει τη χώρα.
Ειδικότερα, προφυλακίστηκε ένας 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κατηγορείται ότι είναι αυτός που βίασε και άφησε έγκυο το ανήλικο κορίτσι.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο in, η οικογένεια της ανήλικης δεν έκανε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά πήγε στην Εισαγγελία στα τέλη του 2022, η οποία ξεκίνησε την προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό.
Όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα των Αρχών, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του δράση, ο οποίος έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές.
Τι είχε καταγγείλει η ανήλικη
Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει το ανήλικο κορίτσι, είχε πέσει θύμα βιασμού από δύο άνδρες. Ο ένας ήταν υπήκοος Μπαγκλαντές και ο άλλος Βούλγαρος, οι οποίοι ζούσαν σε οικισμό της Ανατολικής Μάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες παραδέχθηκαν τη συνεύρεσή τους με την ανήλικη, αρνήθηκαν ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, ισχυριζόμενοι ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεση της ανήλικης.
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442