Με κοινή ανακοίνωση τους οι Σύλλογοι Σπουδαστών/τριών των Δραματικών Σχολών του Εθνικού Θεάτρου, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης ενημερώνουν πως προχωρούν σε λήξη των καταλήψεων των σπουδαστικών ιδρυμάτων, αλλά μετασχηματίζουν τον αγώνα τους για την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 δηλώνοντας πως «παλεύουμε με τις Σχολές μας ανοιχτές».
Στην κοινή τους τοποθέτηση διευκρινίζουν πως «ο αγώνας σε καμία περίπτωση δεν σταματά, απλώς αλλάζει μορφή με τις σχολές μας ανοιχτές, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζουμε τις διεκδικήσεις μας».
«Πιστεύουμε στη δύναμη του αγώνα και στην δυναμική του ακομμάτιστου και πηγαίου κινήματος που έχει δημιουργηθεί» τονίζουν.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωσή τους:
«Σ’ εσάς που μας ακούτε:
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Οι Σχολές ανοίγουν με τον αγώνα να εξακολουθεί δυναμικά και να αλλάζει μορφή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας