Κανονικά θα διεξαχθούν τελικά τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ καθώς ανεστάλη η στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει από τις 10:00 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας οι εργαζόμενοι.
Ως εκ τούτου τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» θα γίνονται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Σημειώνεται πως η στάση εργασίας στα τραμ εξακολουθεί να ισχύει.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας