Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, απάντησε σε βίντεο του Luben στα social media για το «Πρόεδρε έλα με φόρα», με το οποίο προσφώνησε τον Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.
Για την φράση αυτή, μάλιστα, η Πόπη Τσαπανίδου έγινε trend στο Twitter, με πολλούς χρήστες να την επιδοκιμάζουν και άλλους να την σχολιάζουν ειρωνικά.
Αυτή τη φορά, το Luben, εμπνευσμένο από το «πρόεδρε έλα με φόρα», ανέβασε ένα νέο σατιρικό βίντεο, με τίτλο: «Η Πόπη Τσαπανίδου κριντζάρει το σύμπαν προλογίζοντας τον Τσίπρα».
Το βίντεο του Luben
Η απάντηση της Τσαπανίδου
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είδε το βίντεο και αποφάσισε να απαντήσει με χιούμορ, γράφοντας: «Έλα Luben. Πάμε με φόρα».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»